Echipamente de joaca cu plata esalonata

Anul 2020 a venit cu o provocare in toate domeniile si in toate activitatile. Inclusiv in activitatea celor mici a aparut o schimbare de activitati si rutina.

Inchiderea locurilor de joaca sau restrictionarea accesului, i-a facut pe cei mici dar si pe cei mari sa caute solutii alternative. In acest sens, si pentru ca sustinem miscarea chiar si pe perioada de pandemie, venim in sprijinul dumneavoastra cu o optiune de sustinere financiara in amenajarea unui spatiu de joaca.

Multi avem un spatiu disponibil unde am putea amplasa o casuta de joaca cu tobogan pentru cei mici sau diverse echipamente de joaca si jucarii. Momentan, ne gandim si la bugetul ce trebuie gandit foarte bine pentru a putea gestiona orice situatie neprevazuta ce poate urma in viitorul apropiat.

Dupa cum stim, pe perioada iernii fiind pamantul inghetat, nu se recomanda instalarea echipamentelor de joaca. Dar acest lucru nu inseamna ca nu se pot achizitiona. Din contra, va recomandam inceperea achizitiei echipamentelor de joaca, iar in prima luna de primavara acestea vor fi livrate la dumneavoastra pentru a putea fi instalate.

Astfel, puteti achizitiona echipamentele de joaca cu plata esalonata a avansului, urmand ca in primavara sau in perioada aleasa de dumneavoastra, sa livram echipamentele la adresa mentionata de tine.

Pentru detalii si oferta personalizata de echipamente de joaca, va rugam sa ne scrieti mai jos:

OFERTA plata esalonata

Echipamente de joaca cu plata esalonata

Permit proprietarului site-ului să mă contacteze prin e-mail / telefon referitor la aceasta cerere. (Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care acest site gestionează datele, atunci vă rugăm să parcurgeti Politica de confidentialitate)