Tobogan gonflabil de inchiriat Piratii din desene animate

Completeaza formularul de mai jos.

Dimensiuni: 4,00 x 4,00 m si inaltime: 2,50 m

Suprafata necesara: 5,00m x 5,00m

Capacitate: 4-6 copii simultan pe gonflabil

Varsta: 3-8 ani

Greutate suportata: 360kg maxim (total)

Durata umflare: aprox. 2-3 minute

Durata dezumflare: aproximativ 5 minute

Alimentare: 220v (standard)

INCLUS:

  • tobogan gonflabil
  • suflanta electrica
  • prelata sub tobogan si zona de descaltare a copiilor
Tobogan gonflabil de inchiriat piratii din desene animate

Ne gasiti si pe Facebook , Instagram si YouTube.

Echipament joc gonflabil profesional

Toboganul gonflabil de inchiriat cu personaje din desene animate, cu tematica Pirati, poate fi elementul central la petrecerea copilului tau.

Datorita dimensiunilor sale, toboganul gonflabil poate fi amplasat si in interior, daca spatiul va permite. Mai jos gasiti dimensiunile minime necesare in functie de zona de amplasare:

  • spatiu minim necesar pentru amplasare la exterior: 5,00 x 5,00 m
  • spatiu minim necesar pentru amplasare la interior: 5,00 x 5,00 m si minim 2,60m inaltime

Toboganul gonflabil Piratii din desene animate este un produs profesional, realizat in Europa cu marcaj CE, din material PVC B acoperit de 650 gr. rezistent la rupere, rezistent la razele UV, sare și ignifug, cu cusături cvadruple și curele de întărire, cu culori de neșters rezistente la agenții atmosferici, inele de ancorare, mânere rabatabile și alimentat de un Silențios Inflator cu ECONOMISERE ENERGIE 220 V.

Toboganul Gonflabil este pictat manual. Are intrare foarte joasa pentru a facilita intrarea copiilor mai mici si o plasă de siguranță plasată deasupra care garantează siguranța completă a structurii, pentru a preveni căderea copiilor de pe tobogan și în final panta de alunecare si o scară moale multicoloră.
Ideal de inchiriat pentru petreceri copii, botez, nunta, evenimente private sau publice, pentru centre comerciale, săli de joacă , locuri de joacă și locuri pentru divertisment pentru copii.

Produs certificat UNI-EN 14960/2013 si CE.

Video tobogan gonflabil cu tematica pirati

Formular pentru inchiriere tobogan gonflabil
Lasa-ne datele tale si noi revenim cu oferta de pret si disponibilitatea toboganului in perioada selectata.
Acesta este un formular de cerere oferta de pret si disponibilitate tobogan gonflabil pentru inchiriere. Completarea acestui formular nu va obliga la inchirierea toboganului gonflabil.
Permit proprietarului site-ului să mă contacteze prin e-mail / telefon referitor la aceasta cerere. (Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care acest site gestionează datele, atunci vă rugăm să parcurgeti Politica de confidentialitate)

tel: 0774 979 439

contact