Valoarea transportului nu este inclusa in pretul produselor, aceasta fiind suportata in totalitate de client. Valoarea de transport va fi specificata clientului in scris si/sau telefonic la confirmarea comenzii in functie de comanda/valoare comenzii/destinatie etc si va fi inclusa in contractul de vanzare-cumparare.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 10 saptamani din momentul confirmarii achizitiei, in functie de gama de echipamente solicitata. Termenul de livrare va fi transmis clientului in scris inainte de lansarea comenzii.

Va rugam sa verificati cu atentie produsele, la momentul cand acestea va sunt livrate de catre transportator si sa formulati eventualele reclamatii in prezenta acestuia, inainte de a semna confirmarea de primire a bunurilor. Reclamatiile ulterioare privitoare la lipsuri cantitative si/sau deficiente/deteriorari vizibile ce puteau fi constatate la livrare nu vor fi luate in seama. Ne rezervam dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea transportatorilor.

    livrare