Echipamente De Joaca (echipamentedejoaca) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului (doar pentru categoria JUCARII)

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). (doar pentru categoriile JUCARII si ECHIPAMENTE PENTRU UZ REZIDENTIAL)

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!Transfer bancar (ordin de plata) (pentru toate produsele)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Pentru gama UZ PUBLIC (echipamente de joaca, gonflabile profesionale, mobilier parc, sport, street workout si fitness exterior, dale de cauciuc) si gama Echipamente Fitness Profesionale de Interior comanda se face prin plata unui avans + plata inainte de livrare, respectiv dupa livrare, in functie de tipul de client (persoana fizica sau juridica). Pentru comenzi din aceste game, va rugam sa ne contactati prin email, telefon sau folosind formularele de pe site.