Modalitate de plata

SC NORDECORA SRL, va ofera mai multe modalitati de plata:

·Prin ordin de plata, in contul nostru – negociabil in functie de comanda;

·Plata ramburs (numerar la curier) – achitarea comenzii in momentul livrarii – negociabil in functie de comanda;

·Prin BO sau CEC – negociabil in functie de comanda.

Date de facturare SC NORDECORA SRL

Nume: Nordecora SRL

CUI 40404644

Reg Comertului: J24 /70 /2019

Cont bancar: RO09BTRLRONCRT0482797401

Banca Transilvania – Agentia Baia Mare

Livrarea produselor
Valoarea transportului nu este inclusa in pretul produselor, aceasta fiind suportata in totalitate de client, indiferent de metoda de transport solicitata, respectiv: curierat rapid– sau colaborator extern. Valoarea de transport va fi specificata clientului in scris la confirmarea comenzii in functie de comanda/valoare comenzii/destinatie etc.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 10 saptamani din momentul confirmarii achizitiei, in functie de gama de echipamente solicitata. Termenul de livrare va fi transmis clientului in scris inainte de lansarea comenzii.

Va rugam sa verificati cu atentie produsele, la momentul cand acestea va sunt livrate de catre transportator/curier, si sa formulati eventualele reclamatii in prezenta acestuia, inainte de a semna confirmarea de primire a bunurilor. Reclamatiile ulterioare privitoare la lipsuri cantitative si/sau deficiente/deteriorari vizibile ce puteau fi constatate la livrare nu vor fi luate in seama. SC NORDECORA SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Stocuri
Ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai face parte din oferta curenta, nu se mai afla pe stoc sau nu se mai fabrica si va promitem ca vom face tot posibilul sa va oferim o alternativa echivalenta sau superioara, la un cost similar. Intr-o astfel de situatie, va vom contacta pentru a conveni asupra termenului de livrare sau returnarea sumelor deja achitate. Daca nu se accepta oferta alternativa si/sau modificarea termenului de livrare, clientul este in deplin drept sa anuleze comanda si sa ceara returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC NORDECORA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de firma de la acest client.

Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre SC NORDECORA SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare.
Responsabilitatea furnizorului pentru defectele acoperite de certificatul de garanţie nu se aplica dacă pagubele au fost provocate de evenimente externe după preluarea produselor de către beneficiar şi nu se datoreaza unor vicii ascunse sau nu au fost generate de furnizor sau de persoanele cu ajutorul cărora furnizorul îşi îndeplineşte obligaţiile. Beneficiarul este obligat să examineze mărfurile în mod nemijlocit, în prezenta transportatorului/curierului, mai înainte de a semna documentele de livrare. Dacă acesta constată lipsuri cantitative si/sau defecte la mărfurile livrate, produse în timpul transportului, este obligat să specifice acest lucru la recepţie, în foaia de livrare. Reclamatiile ulterioare privitoare la lipsurile cantitative care nu au fost consemnate in foaia de livrare nu vor fi luate in seama si nu vor putea fi in niciun caz imputate vanzatorului. Orice reclamatie ulterioara privitoare la calitatea produselor sau la defecte ce nu au putut fi sesizate la receptie trebuie sa fie facuta de catre Beneficiar în termen de 2 zile lucrătoare de la data recepţiei mărfurilor. Reclamatiile privitoare la viciile ascunse ale produselor se vor comunica neintarziat vanzatorului, la data constatarii acestora. Orice reclamaţie se va efectua în scris şi se va considera primită la data trimiterii acesteia. Justificarea reclamaţiei, în cazul unor defecte legate de calitate trebuie dovedită printr-o mostră a mărfii cu defecte sau prin constatarea oficială a viciilor.

Returnarea produselor
In termen de maxim 10 zile lucratoare, calculate de la data primirii produselor, beneficiarul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumpararea produselor comandate si achitate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, insa numai sub rezerva respectarii urmatoarelor CONDITII:

1. Pot fi returnate numai produsele comandate din lista ofertata (pe baza de catalog). Produsele realizate si livrate pe baza de comanda speciala, pentru respectivul client, nu vor putea fi returnate decat in cazul in care prezinta defecte/vicii ascunse ce nu pot fi remediate.

2. Returul produselor comandate este acceptat doar pentru persoane fizice sau grupuri de persoane fizice constituite in asociatii ce au achizitionat produse de la Nordecora SRL, conform O.U.G Nr.34/2014 art. 2 si art. 9.

3. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur care va fi pus la dispozitia clientului in momentul sesizarii.

3. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate: in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care le-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi etc care nu au fost constatate la predare si nu au fost consemnate in foaia de livrare.

4. Cheltuielile legate de transportul produselor returnate de la la client la vanzator vor fi suportate integral de catre client, cu exceptia cazurilor in care produsele sunt returnate din motive imputabile vanzatorului (de exemplu: sunt neconforme calitativ, prezinta vicii ascunse sau defecte ce nu pot fi remediate conform garantiei)

5. Rambursarea contravalorii (pretului) produselor returnate catre client se va face in cel mult 20 de zile de la data primirii produselor returnate.

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta conditiile de returnare indicate mai sus la lit. a)-c) vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii).
Orice inadvertenta intre starea declarata de consumator la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor returnate de catre personalul nostru specializat va conduce la respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru. Clientul va fi instiintat despre aceasta situatie in termen de 72 de ore de la primirea coletului si va putea alege daca primeste inapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme. In cazul returnarii produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaratia clientului din momentul completarii formularului de returnare, Societatea noastra, cu acordul clientului, ii va putea percepe acestuia din urma o taxa suplimentara pentru readucerea produselor la starea lor initiala – taxa ce nu va putea depasi 50% din valoarea initiala a produsului. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, societatea noastra are dreptul de a deduce, cu titlu de despagubiri, din pretul produsului achitat de client, contravaloarea costurilor de readucere a produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. In oricare dintre aceste situatii, valoarea despagubilor ce urmeaza a fi percepute ii va fi comunicata in scris clientului care poate opta : fie pentru returnarea diferentei de pret, fie pentru reexpedierea produsului la adresa cleintului in acest ultim caz obligandu-se totodata sa suporte cheltuielile de transport ce vor fi achitate direct la curier la data predarii coletului.

Documente (facturi, chitante, garantii)
Documentele legale va sunt predate/trimise intodeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului fiscal art.155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii. Toate documentele care va sunt necesare (proforma, factura, certificate de garantie, certificate de conformitate, instructiuni de instalare, chitanta, alte documente).

Protecţia datelor şi acordul juridic asupra reclamei
Prin inscrierea pe site sau lansarea unei comenzi catre www.echipamentedejoaca, va declarati in mod expres acordul privind introducerea datelor dumneavoastra in baza noastra de date si pentru utilizarea acestora exclusiv in scopul excutarii comenzilor, precum si pentru a va fi transmise de la NORDECORA SRL comunicari/oferte/reclame/promotii comerciale sub forma de newsletter si/sau stiri, prin orice mijloc de comunicare. Puteti oricand solicita sa nu mai primiti nici o comunicare comerciala prin dezabonare pe site, prin formularul de contact sau prin telefon/fax.

Informatii cu caracter personal

Informatiile furnizate de utilizatori catre Nordecora SRL prin intermediul site-ului www.echipamentedejoaca.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse – efectuarea comenzilor on-line sau telefonic.

In conformitate cu legile in vigoare, Nordecora SRL nu furnizeaza datele dumneavoastra personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate fara acordul dumneavoastra.

Prin accesarea serviciilor de comenzi on-line din cadrul Nordecora SRL, sunteti de acord în mod expres cu faptul ca Nordecora SRL are dreptul sa proceseze datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra avand dreptul de a insera numele, prenumele, adresa, e-mailul, compania pentru care lucrati, telefonul si alte informatii furnizate de dumneavoastra intr-o baza de date computerizata cu urmatoarele scopuri:

-pentru utilizarea acestor date de catre Nordecora SRL in scopul vanzarii si marketingului portofoliului de produse si servicii prezentate pe site-uri, incluzând procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor, facturarea si recuperarea debitelor;
-in scopul soluționarii cererilor și a reclamațiilor, prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.

În cazul în care nu doriti ca Nordecora SRL sa proceseze datele cu caracter personal într-unul sau anumite scopuri dintre cele menționate mai sus, veti transmite o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată către Nordecora SRL la adresa office@echipamentedejoaca.ro.
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Politica de utilizare Cookie-uri
www.echipamentedejoaca.ro
este un brand al companiei Nordecora SRL.

www.echipamentedejoaca.ro foloseste cateva cookie-uri neesentiale pentru a intelege mai bine cum folosesti platforma noastra astfel incat sa iti oferim cea mai buna experienta in online. Pe baza informatiilor pe care le analizam putem sa iti imbunatatim experienta, sa iti oferim beneficii noi, functionalitati, informatii de ultima ora si tehnologii care sa te ajute sa iti cresti afacerea atat cat iti doresti. Am creat aceasta pagina pentru a te ajuta sa intelegi mai bine tehnologiile pe care noi le folosim astfel incat sa informat cu ultimele informatii referitoare la tehnologiile pe care le folosim.

Prin urmare, folosim cookie-urile Google Analytics – cea mai cunoscuta platforma de analiza web pentru a intelege cum folosesti site-ul nostru. Cu ajutorul acestei platforme obtinem acces la analize si rapoarte privind traficul pe site-ul nostru – e.g. timpul petrecut de tine pe site, paginile vizitate etc.

Ce sunt Cookie-urile?
Cookieurile sunt mici documente-text trimise si stocate pe calculatorul tau de site-urile web pe care le vizitezi. Din momentul in care ai acceptat sa folosesti o pagina de web fara a dezactiva cookie-urile, paginile web pe care le vizitezi le pot citi si te pot identifica in momentul in care le accesezi. Folosirea cookie-urilor nu stocheaza date personale sau alte informatii confidentiale.

Pe www.echipamentedejoaca.ro folosim doua tipuri de segmente de cookie-uri. Session cookie-urile sunt stocate pe calculatorul tau (desktop, mobil, etc, orice alt dispoitiv pe care il folosesti pentru browsing) si raman acolo pana la sfarsitul sesiunii de browsing. Persistent cookie-uri – sunt stocate pe dispozitivul tau si raman acolo pana cand le stergi. In momentul in care ai terminat o sesiune si parasesti browserul aceste cookie-uri raman in continuare stocate pe calculatorul tau. Trebuie sa stii ca folosirea cookie-urilor nu permite colectarea de date personale sau informatii confidentiale despre dispozitivul tau.

Daca totusi nu te-am convins ai doua optiuni posibile atunci cand alegi sa vizitezi site-uri web, orice site-uri web! Sa folosesti informatiile din site-urile pe care le vizitezi fara a bloca cookie-urile sau sa le dezactivezi. In cazul in care alegi prima varianta ne comunici acordul tau pentru a folosi cookie-urile iar noi vom avea grija mare sa le folosim numai in beneficiul tau si al afacerii tale.

In egala masura, poti alege varianta de blocare a cookie-urilor cu ajutorul setarilor din browser. Indiferent ce varianta alegi www.echipamentedejoaca.ro va respecta acest drept al tau. Pentru a afla mai multe informatii despre cookie-uri, poti accesa http://www.aboutcookies.org/ sau poti contacta un coleg de la suport pentru mai multe informatii.